Saunat

Kaikilla majoittujilla ja leirintämaksun suorittaneilla on käytössä asiakasaunavuoro päivittäin kesällä, mutta voit varata lisämaksusta myös oman saunavuoron. Kesäkaudella asiakassaunavuorot ovat aamuisin rantasaunassa (naiset klo 8-9, miehet klo 9-10) ja alkuillasta majan saunassa (naiset klo 17-18, miehet klo 18-19). Pidätämme oikeuden muutoksiin. Vuokraamme saunoja ja saunatiloja myös esimerkiksi retkeilijöille tai ryhmien illanviettoja varten. Pyyhevuokrauskin onnistuu, ja etukäteen saunalle voi tilata syötävää ja saunajuomia.

Etusivu » Saunat

Savusauna Vännilä

Savusaunassamme on nykyään myös sähkövastukset, mutta perinteisen savusaunan ajoilta on säilynyt savun tuoksu seinissä, hämyinen tunnelma sekä lempeät löylyt. Saunaan mahtuu yhtä aikaa 10-15 henkilöä lauteille, ja pesuhuoneessa on kaksi suihkua. Vännilä saunaa ei lämmitetä joka päivä, joten perhesaunavuorot on mahdollisia vain niinä päivinä, kuin saunaan on varattuna ryhmävuoro. Kysy varaustilanteesta vastaanotosta. 

Isossa pukuhuoneessa on takka ja hiustenkuivain. Terassilla voi vilvoitella löylyjen välillä ja Orilampeen pääsee pulahtamaan ympäri vuoden, sillä talvella pumppu pitää avannon auki.
WC löytyy saunan vierestä.

Hinta

35 €/h perheeltä
140 €/2h ryhmältä

Rantasauna

Rantasauna lämpenee 1.5.-30.9. välisenä aikana. Saunaan mahtuu yhtä aikaa noin 10 henkilöä lauteille, ja pesuhuoneessa on kaksi suihkua. Pukuhuoneessa on takka. Terassilla voi vilvoitella löylyjen välillä, ja laiturilta pääsee pulahtamaan Vuohijärveen. Lähin WC löytyy päärakennuksen (majan) alakerrasta tai leirintäalueen huoltorakennuksesta.

Hinta

25 €/h perheeltä
85 €/2h ryhmältä

Majan sauna

Päärakennuksessa sijaitsevassa saunassa on asiakassaunavuorot majoittujille sekä leiriytyjille, mutta se on vuokrattavissa yksityiskäyttöönkin. Saunaan mahtuu yhtä aikaa noin 10 henkilöä lauteille, ja pesuhuoneessa on kolme suihkua.

Erillinen pukuhuone on sivummassa WC:n kanssa, ja pesuhuoneen edustalla on lisäksi avoimempi pukeutumistila. Hiustenkuivaaja löytyy.

Tiloissa on väliovella erotettu kabinetti, jossa onnistuu hyvin ruokailu, kokouksen pitäminen tai illanvietto. Kabinetttiin saa tarvittaessa videotykin ja muut kokoustarvikkeet.

Hinta

20 €/h perheeltä
70 €/3h ryhmältä
(sisältää myös kabinetin käytön)

Orilampisauna

Orilampisauna lämpenee 20.6.-20.8 välisenä aikana. Se on pienen kokonsa puolesta oivallinen perhesaunaksi. Suihkukaappi sijaitsee samassa tilassa kuin pukuhuone. Pienellä terassilla voi vilvoitella löylyjen välillä, ja laiturilta voi pulahtaa Orilampeen. Wc lähellä saunaa ja lisää suihkuja. 

Hinta

19 €/h perheeltä
Orilammen maja ja lomakeskus

Voikoskentie 138, 47910 Hillosensalmi
Puh. 05 389 881 | Email info@orilampi.fi | www.orilampi.fi

loader-image
temperature icon 7°C
taivas on selkeä
Humidity Humidity: 79 %
Pressure Pressure: 1011 mb
Wind Wind: 9 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 38 Km/h
Clouds Clouds: 6%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 3:30 am
Sunset Sunset: 10:58 pm