Saunat

Vuokraamme saunoja ja saunatiloja tarpeenne mukaan. Pyyhevuokraus mahdollisuus myös.  Ryhmille tarjoamme pidempiaikaisia saunavuoroja tai perhesaunoja. Tilauksesta saunalle saa myös ruokailut ja juomat.

 

Saunamme

 

Savusauna Vännilä. Lauteilla on tilaa lantion koosta riippuen 10 - 15 henkilölle, Saunalla iso pukuhuone, jossa on takka. Iso terassi ja pesuhuoneessa kaksi suihkua. Hiustenkuivain. Mahdollisuus pulahtaa Orilampeen ja talvellakin avantoon.

 

Rantasauna Vuohijärven rannalla. Lauteilla on tilaa lantion koosta riippuen yhtä enintään 10 henkilölle. Iso terassi ja pukuhuoneen takka luovat tunnelmaa. Kaksi suihkua ja yksi pukuuhuone. Vuokrattavissa 1.5-30.9 välisenä aikana.

 

Alasauna, missä ovat asiakassaunavuorot. Lauteille mahtuu noin 10 henkilöä lantion koosta riippuen. Kaksi pukuhuonetta, kolme suihkua ja sermillä eristettävä saunakabinetti, jossa  tv ja kokoustilat 20 henkilölle, videotykki ja muut kokoustarvikkeet tarvittaessa, myös ruokailu mahdollisuus tai illan vietto.

 

Orilampisauna. Pieni perhesaunaksi tarkoitettu tunnelmallinen sauna, suihku ja laituri Orilampeen. Vuokrattavissa 1.5-30.9 välisenä aikana.