Pyydämme asiakkaitamme huomioimaan, että vallitsevan tilanteen vuoksi mihinkään tiloihimme tai risteilylle ei saa tulla, jos on yhtään flunssan oireita. Suosittelemme maskin käyttöä. Pysytään terveinä, pestään käsiä ja muistetaan turvavälit.

Ravintola

 

Ravintolamme on avoinna päivittäin kesäkaudella. Muuna aika toimimme tilausravintolana tai aukiolomme puitteissa. Ilmoitamme hiljaisenajan aukioloista Facebookista, joten muista seurata meitä.

Pyrimme mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään lähialueen tuottajien tuotteita. Hyödynnämme vanhoja reseptejämme, mutta joskus muokkaamme niitä uudella tvistillä. Kehitämme koko ajan toimintaamme ja haluamme toimia vastuullisesti. Tavoitteenamme on mm. vähentää ruokahävikkiä ja valmistaa ruokaa energiatehokkaasti. 

Ryhmille tilauksesta ruokailuja myös muina aikoina,

ryhmäruokailutiedustelut p. 05 389 881 ta info@orilampi.fi

Etusivu » Ravintola

Alakerran ravintolasali

Alakerran ravintolasalissa on 150 asiakaspaikkaa, ja baarin puolella 30 paikkaa lisää. Keskellä salia sijaitsee kaksi askelmaa alempana pitopöytä. Tämä keskellä oleva tila muuttuu illan tullen tanssilattiaksi. Tanssilattian kulmalla sijaitsee myös esiintymislava.

Orilampisali

Yläkerrassa sijaitseva Orilampisali toimii terassibaarina perjantaisin ja lauantaisin, jolloin siellä on karaokea sekä esiintyjiä. Orilampisali on helposti muutettavissa myös n. 30 henkilön kokoustilaksi. Tilassa on valkokangas, videotykki ja äänentoisto. Orilampisalin jatkeena on tupa, jossa onnistuu esimerkiksi ryhmätyöt. Yläkerrasta löytyy kaksi terassia, isompi Vuohijärven puolelta ja pienempi Orilammen puolelta.

Vuohijärvisali

Vuohijärvisali toimii hyvin kokous-, luento- ja juhlatilana. Sinne mahtuu n. 80 henkilöä. Pöydät on helposti muunneltavissa mihin tahansa muotoon. Tilassa on valkokangas, videotykki, äänentoisto fläppitaulu ja piano. Kokouksissa kahvit voidaan laittaa tarjolle sivupöydälle, ja juhlissa onnistuu koko pitopöydän kattaminen samaan tilaan.

Irjan kamari

Irjan kamari on pieni ja tunnelmallinen talon henkeen sopiva tila, jossa onnistuu hyvin n. 10 henkilön palaveri. Tilaan saa videotykin ja muut kokoustarvikkeet.

Rantaravintola Lempi

Rantaravintola Lempi on avoinna kesäkaudella perjantaisin ja lauantaisin säävarauksella. Se sijaitsee aivan Vuohijärven rannassa, Tuulettaren laiturin ja rantasaunan välillä. Lempissä on tarjolla virvokkeita, jäätelöä, pikkupurtavaa ja leppoisaa tunnelmaa.

Orilammen maja ja lomakeskus

Voikoskentie 138, 47910 Hillosensalmi
Puh. 05 389 881 | Sähköposti info@orilampi.fi | www.orilampi.fi

Voikoski
Melkein pilvistä
Melkein pilvistä
1°C