Esittely

Orilammen Maja on keskellä kauneinta suomalaista luontoa. Puhtaat vesistöt ja Repoveden kansallispuiston jylhät maisemat tarjoavat vieraalle ainutlaatuisen kokemuksen. Leirintäalue ja muut palvelut on rakennettu sopivasti maisemaan istuen ja luontoa ajatellen.

 

Tarjoamme majoitusvaihtoehtoja hotellihuoneista mökkeihin ja leirintäalueen palveluihin matkailuvaunualueineen. Pitopöytämme on tunnettu paikallisista herkuistaan.. Meillä on puitteet useaan liikunnalliseen aktiviteettiin. Majalta lähtee runsaasti ulkoilu- ja vaellusreittejä. Välitämme myös eräpalveluyrittäjien palveluita.

 

Orilammen Maja on perheyritys, joka on aina ollut saman perheen hallinnassa. Irja ja Väinö Siikava aloittivat vesibussiristeilyt vuonna 1957 ja toiminta laajeni merkittävästi Orilammen Majan ostolla vuonna 1969. Sen jälkeen majoitus- ja palvelutiloja on rakennettu lisää ja leirintäaluetta on laajennettu.

 

Vapaa-ajan matkustajien lisäksi Orilampi on todettu mukavaksi koulutus- ja kokouspaikaksi. Toivotammekin kaikki vieraat tervetulleeksi Orilammen Majalle!